Het derde leven

Ik ben er nog!

Dit blog begon 2015 als ‘The world from my bedroom window’. Inderdaad een pretentieus-Engelse titel. Ik woonde aan de Koninginneweg in Kortenhoef, en heb toen een jaar lang iedere dag een foto genomen vanuit hetzelfde raam in mijn slaapkamer op de eerste verdieping.

Na een pauze van enkele jaren ging het blog in het najaar van 2020 verder onder de naam ‘Just wandering’. Het plan was iedere dag een foto te maken tijdens een wandeling. Dat heb ik maar vier maanden volgehouden, daarna kreeg ik het erg druk en schoot het wandelen erbij in.

En nu, augustus 2022, blaas ik dit blog weer nieuw leven in onder de titel ‘Zwerven door Kerkelanden’. Sinds mei dit jaar woon ik in deze wijk in de zuidwesthoek van Hilversum.

Ik heb niet meer de ambitie om dagelijks een bericht online te zetten. Het is voor de lol, en de opzet is ook anders. Alle straatnamen hier zijn verbonden aan (christelijke) religie en personen die hierin een rol hebben gespeeld. Dat is dus het nieuwe onderwerp.

twitterrss
Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published.